Ik kan je verzekeren dat het behoorlijk legendarisch is. Na een moeilijke start (we zijn een week later begonnen dan gepland) zitten we er toch redelijk in! Ik doe voor spek en bonen mee en had het een en ander af te ronden dus ik ben wat laat.

Voor de wedstrijd is het belangrijk dat er foto’s worden gepost (of via de mail direct naar ons toe worden verstuurd). Natuurlijk willen we het allemaal eerlijk houden en bladibla, maar we vinden het natuurlijk ontzettend leuk om te zien hoe de verschillende truien ontstaan <3

Hieronder hebben we even drie voorbeelden er bij gepakt van foto’s van de deelneemsters 🙂

Hierboven een combinatie met Scheepjes Silvi! Zo cool! Zo subtiel! De kleurencombi is geweldig!

Natuurlijk hadden we verteld dat er bonuspunten zijn voor het gebruik van Scheepjes Panda! Hier moeten we dan extra bonuspunten toekennen voor het gebruik van Scheepjes Panda Sparkle! Kom maar op met die retro feelings!

Als je nou niet gaat voor een full-on-mohair effect is het altijd een goed idee om 1 draadje Scheepjes Mohair mee te breien met een ander wolletje naar keuze! Geweldig dit!

Zo even een korte update van een aantal deelneemsters 🙂 Volgende keer weer een aantal andere Mohair truien in het zonnetje zetten 🙂

bedankt voor het meedoen!

Written by

lilirious

Breifanaat, haakgek, vezelverslaafd.. meer van dat soort dingen :)