Een hele mond vol, maar dan heb je ook weer een hele jurk! w00!

Dit superleuke patroon is van By-Katerina en hij is echt superleuk om te maken (en heel snel!).

Het leuke aan dit patroon is dat het heel simpel aan te passen is aan je maat, maar vooral dat het kleurverloop voor en achter bijna gelijk loopt. Het is een heel klein beetje te zien als je weet aan welke kant het zit (maar dan moet je het wel weten).

Het patroon is simpel te onthouden en haakt echt lekker weg. Omdat je niet hoeft te tellen neem je het heel makkelijk met je mee.

Hoewel we inmiddels wel weten hoe leuk die Scheepjes Whirl is, blijft het bijzonder om de kleur te zien veranderen 🙂

Ja sorry, weer een auto foto 🙂 Het jurkje is echt heel leuk en echt je komt een stuk verder dan je denkt. Ik was de hele tijd bang dat ik niet genoeg garen zou overhouden voor de franjes en ben daardoor te vroeg gestopt. Oeps. Uitendelijk had ik zoveel over dat ik drie dubbele franjes heb geknoopt (en ik had nog over). Achteraf gezien had ik hem liever iets langer gemaakt (hoewel hij voorbij mn knieen komt, maar ik ben niet zo klein). Dus als je langer bent dan 1.62m dan zou ik hem rustig langer maken 🙂 Je haalt het makkelijk!

Written by

lilirious

Breifanaat, haakgek, vezelverslaafd.. meer van dat soort dingen :)